Herkkua puutarhasta: puolivilli munakas

Vuohenputken ja ruohosipulin yhdistelmästä syntyy puolivillivihannes-munakas. Herkullista pikaruokaa! (Ohje kahdelle)

4 (luomu)munaa
n. 0,5 dl maitoa
ripaus yrttisuolaa (esim. Herbamare) TAI suolaa
1 tl yrttisekoitusta kynteli-sitruunamelissa-ruohosipuli (Heikkilän kasvismauste)

1 tl oliivi- tai rypsiöljyä
kourallinen melko nuoria vuohenputken lehtiä huuhdottuna
ruohosipulia

  • Munat, maito ja mausteet sekoitetaan keskenään.
  • Öljyä lorautetaan pannulle ja vuohenputket silputaan joukkoon lieden kuumentuessa.
  • Kun pannu on kuuma, munakasmassa kaadetaan pannulle. Massaa vedellään lastalla paistumisen aikana pannun pohjaa pitkin.
  • Kun munakasmassa alkaa olla hyytynyt, ruohosipulit silputaan pinnalle.
  • Munakas nautitaan heti hyvällä ruokahalulla mieluiten tuoreen leivän kanssa.
Mainokset
Kategoria(t): Hyötytarha, Ruokaa puutarhasta Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s